Çanakkale Belediyesinin %50'den fazla payına sahip olduğu, İnsan Kaynakları Tedariğini sağlamak amacıyla kurulmuş iştirak anonim şirketi olan Çanakkale Kentsel Hiz. Müh. Müt. Tic. Vesan. A. Ş tarafından 15 şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylar başvurularını şahsen, 12 Ağustos 2024 tarihine kadar yapabilecek. Peki başvuru şartları neler? Başvuru için gerekli belgeler neler?

15 ŞOFÖR ALIMI YAPILACAK

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
2- 26 yaşından büyük Erkek yeya Bayan adayların başvuruları
alınacaktır.
3-Erkek adayların askerlik Hizmetini tamamlamış olması veya askerlikle ilişiği bulunmamak,
4-Çanakkale İli merkezinde ikamet ediyor olmak,
5-Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak,
6-Görevini devamlı yapmasına engel hastalığı bulunmamak,

7- En az Orta Öğretim(Lise) düzeyinde mezun olmak, E sınıfı ehliyet, SRC2, Psikoteknik belgesi bulunmak, Toplu Taşıma sektöründe iş deneyimi bulunmak,
8- Ekip çalışmasına yatkın, toplu taşıma sektöründe esnek, gerektiğinde gece çalışması veya vardiyalı çalışma şartlarına uyumlu çalışabilmek, iletişim becerileri iyi olmak.
 28.04.2018 gün ve 30405 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan; "İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile bunların üyesi olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar'in 4. Maddesindeki şartları taşımak ve herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumundan emekliliğe hak kazanmamış veya emekli olmamak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

1-Resimli Özgeçmiş/ CV
2-Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgah)
3-Kimlik fotokopisi
4-Diploma fotokopisi, Yeterlilik belgeleri
5-Adli Sicil Kaydı
6- Askerlik Terhis Belgesi

Kaynak: Haber Merkezi