Bölgesel

Bursa'da 'Türkiye Buluşmaları' Programı Gerçekleştirildi

Bursa'da 'Türkiye Buluşmaları'nda Türkiye Yüzyılı Hedefleri Masaya Yatırıldı

Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Bursa’da düzenlenen ‘Türkiye Buluşmaları’ programına katılım sağladı. Program kapsamında, AK Parti'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetler ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.

AK Parti'nin milletin hizmetinde olduğu vurgusunu yapan Altınok, "Dünden bugüne, milletin emrinde olan partimizin Türkiye Yüzyılı hedeflerine uzanan hizmet maratonunda, yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin her alanda istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğini belirten Altınok, AK Parti'nin hizmet odaklı yürüyüşünün milletin dua ve desteğiyle süreceğini kaydetti.

Etkinlik sonunda Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'na ve il yönetimine ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Bu tür buluşmaların Türkiye'nin geleceği için önemine dikkat çeken Altınok, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.