Genel

Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Bartın'a dikkat! Sağanak geliyor

Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Bartın'da yaşayanlar dikkat. Meteoroji Genel Müdürlüğü bu iller için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verdi...

Abone Ol

Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Bartın'da yaşayanları ilgilendiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Bartın için sağanak yağış uyarısı verdi. Sağanak, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile Bartın iç kesimlerinde etkili olacak. Yağışların öğleden sonra gelmesi bekleniyor.

BU İLLERE SAĞANAK GELİYOR

Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Bartın için yapılan Meteoroloji uyarısı şöyledir;

Yapılan son değerlendirmelere göre; kuzeybatı kesimlerdeki gök gürültülü sağanak yağışların, bugün öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı çevreleri ile Bartın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre yağışlar Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Bartın'da akşam saatlerinde sona erecek.