Genel

Bolu elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenecek

Abone Ol

10 Şubat 2024 Cumartesi günü Bolu’da  elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

10 Şubat 2024 Merkez / Bolu Elektrik Kesinti Haberi
Bolu Merkez ilçesinde bugün toplam 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Bolu genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Merkez de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-02-10 tarihli Bolu, Merkez Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bolu
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Dikkat! Merkez için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : 3632 SoK., BILDIRCIN SK., BOLU CEZA İNFAZ KURUMLARI KAMP, BOLU F TİPİ KAPALI CEZAEVİ İÇİ, CEMİL ÖZBİLEN SK., D.100 KARAYOLU CD., D.100 KARAYOLU_4, D-100 KARAYOLU_1, D-100KARAYOLU CD., ENDÜSTRİ SK., GALERİCİLER SK., GÜLBAHÇE SK., GÜLDESTE SK., IHSAN ALPMAN, İHSAN ALPMAN SK., KADIR KOCAELI, KADİR KOCAELİ SK., KURUÇAY PARKI İÇİ YOLU, PETROL, PETROL SK., SERT SK., SÜLÜN, SÜLÜN SK., ŞEHİT ÜMİT ÇETİNGÖZ SK., TUNALI HILMI, TUNALI HİLMİ CD., YAYLA YOLU SK., YILMAZLAR SK., ZUHURI DANISMAN, ZUHURİ DANIŞMAN SK.
Dikkat! Merkez’ta Elektrik Kesintisinin Sebebi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 10 Şubat 2024 Cumartesi 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 10 Şubat 2024 Cumartesi 13:00
Haber Kaynağı : SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)