Bitexen Nedir? Bitexen Güvenilir mi?

Dünya kripto para borsasında hızla ilerleyen yerli firmalardan biri olan bitexen, ilk çıktığı andan itibaren güvenilirlik konusunda oldukça tatminkar hamleler yapmıştır. Bildiğiniz gibi globalde bitcoin alım satımı denilince ilk akla gelen site binance.com olup, hemen onu takip eden sitelerin sayısı yüzün üzerindedir. Hali ile alım satım yapıldığında borsalar, komisyon aldıkları için gün sonunda inanılmaz bir kazanç söz konusudur.

Binance.com a üye olarak %20 ekstra kazanç söz konusu

Ülkemizdeki vatandaşların aklında bitexen devletin mi, sorusu geçebilir. Zira bitexen.com un devletimiz ile herhangi bir ortaklığı bulunmamakla beraber kurumsal bir şirkete aittir. Devlet onaylı olan bitexen, vergisini ödediğini belirtelim. Zaten vergisel anlamda üzerine düşeni yapan her işletme, devlet onaylıdır. Bir ara Acun Ilıcalı ile adı duyulan bitexen acun’un değildir. Yani bitexen Acun’un mu sorusunun yanıtını da yanıtlamış olduk.

Son günlerde kripto para olarak bilinen yatırım araçlarına ilgi artmıştır. Bu şekilde tasarruflarını değerlendirmek isteyen kişiler birbirlerine bitexen nedir diye sormaktadır. Bitexen Türkiye de yerleşik olan teknoloji ve kripto para yatırım platformudur. Başta bitcoin olmak üzere etherium gibi coinlerin yani sıra onlarca alt coinin alınıp satıldığı bir borsa niteliğindedir. Bitexen A.S. unvaniyla Sarıyer vergi dairesine kayıtlı tüzel kişiliği olan bir mükelleftir. Bu firma aynı zamanda İstanbul ticaret odası üyesidir. Firmanın ödenmiş sermayesi 25 milyon Türk Lirasıdır. Bitexen güvenilir mi sorusuna yukarıdaki bilgilerle cevap vermiş olduk.

Bitexene Nasıl Üye Olunur? Bitexen Üyelik Oluşturma

Bu firmaya 18 yaşından büyük olan ve haklarını kullanma ehliyeti olan her Türk vatandaşı üye olabilir. Firmaya üye olmak için bir sürü bilgi ve belgeye ihtiyaç duyulmaktadır. İsim soy isim mail adresi telefon numarası hatta referans bile yazılmalıdır. Bu bilgiler doğru olarak girildikten sonra hesap onay süreci beklenecektir.

Kaynak: Haber Merkezi