9 Şubat 2024 Cuma günü Bilecik’de  elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

2024-02-09 : Söğüt, Bilecik Yaşanan Elektrik Kesintisi Hakkında Detaylar

Bilecik ilinde 2024-02-09 tarihinde Söğüt ilçesinde 3 saat 30 dakika süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Bilecik genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Söğüt ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bilecik Söğüt Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 3 saat 30 dakika
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Söğüt
Bilecik Söğüt’ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : KÜRE – MERKEZ : 1.- SOKAK 09.02.2024 Perşembe günü 10:00 – 13:30 saatleri arasında Bilecik İli, Söğüt İlçesinde bulunan Kurttepe KÖK – Küre İçme Suyu Cıkışi Enerji Nakil Hattı’nda Tesis çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli, Söğüt İlçesinde bulunan; Döllük Mevkii Tr, Küre Karakuz Mevkii e Söğüt K.Sanayi ile Özel Abonelerimiz olan; Uluray Yapı Ins.A.S.-Hıdrokar Ins.Ve Tıc.A.S. Adı Ort.,Dsı Iıı.Bölge Müd. Kızıldamlar Barajı,Çınarlar Madencılık San.Tıc.As.,Küre Köyü Muhtarlıgı Içme Suyu,Ahmet Özdemir,Malent Petrol Ür.Tur.Gıda Ins.Ith.San.Tıc.Ltd.Stı.,Vodafone Telekomünıkasyon A.S.,Özkaya Mad.Tas.Paz.San.Tıc.Ltd.Stı.,Cengiz Akan,Bılecık Seyh Edebalı Ünıversıtesı Sögüt Myo,Tt Mobıl Iletısım Hızmetlerı A.S.,Yavuz Çelik ,Ant Eskısehır Islt.Müd.Eı-1/A Sögüt Pom.Ist enerji verilemeyecektir.
Bilecik Söğüt’ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 09 Şubat 2024 Cuma 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 09 Şubat 2024 Cuma 13:30
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

09 Şubat 2024 Söğüt / Bilecik Elektrik Arıza BilgisiBilecik Söğüt ilçesinde bugün toplam 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Bilecik genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Söğüt de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-02-09 tarihli Bilecik, Söğüt Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Söğüt
Dikkat! Söğüt için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : HAMİTABAT – KÖYÜN KENDİSİ : HAMİTABAT KÖY SOKAĞI KÜME EVLER 09.02.2024 Cuma günü 14:00– 17:00 saatleri arasında, Bilecik İli, Söğüt İlçesi’nde bulunan, Hamitabat Tarımsal Hatbaşi Enerji Nakil Hattı’nda Bakım Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde Bilecik İli, Söğüt İlçesi’nde bulunan; Dolaplar Mevkii TR, Hamitabat Karacakaya TR 1 ve TR2 ile Özel trafolu abonelerimiz olan; Mehmet Nalbant Tavuk Çiftliği trafosuna enerji verilemeyecektir.
Dikkat! Söğüt’ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 09 Şubat 2024 Cuma 14:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 09 Şubat 2024 Cuma 17:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: HABER MERKEZİ