Spor

Beşiktaş - Lugano maçı muhtemel 11'ler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, play-off turu ilk maçında Lugano ile deplasmanda mücadele edecek. İşte siyah-beyazlıların Lugano'ya karşı sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'i ve detaylar.

Abone Ol

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak. Thun kentindeki statta oynanacak olan mücadele TSİ 21.30'da başlayacak ve Danimarkalı hakem Morten Krogh tarafından yönetilecek. Maç, S Sports'tan naklen yayınlanacak. Rövanş maçı ise 29 Ağustos Perşembe günü Tüpraş Stadı'nda yapılacak. Beşiktaş, bu play-off turunu geçmesi durumunda, Avrupa Ligi'nin yeni formatında 36 takımlı grup aşamasına katılma hakkı elde edecek.

Muhtemel 11'ler

LUGANO: Saipi; Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela; Doumbia, Grgic, Steffen, Bislimi; Correia, Przybylko
BEŞİKTAŞ: Mert Günok; Svensson, Paulista, Colley, Masuaku; Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva; Semih, Immobile

Takımların son durumları

Siyah-beyazlı ekip, bu sezon oynadığı 3 maçta galip geldi. Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek Turkcell Süper Kupa'yı kazandı ve Süper Lig'de Samsunspor'u 2-0, Antalyaspor'u ise 4-2 yendi. İsviçre temsilcisi Lugano, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 9 maçta 5 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi elemelerinde oynadığı 4 karşılaşmanın 1'ini kazanıp 1'inde berabere kalırken, 2'sinde mağlup oldu. İsviçre Süper Ligi'nde ise 4 maçtan 3'ünü kazanan, 1'inde ise yenilgi yaşayan Lugano, İsviçre Kupası 1. turunda da galip gelerek ikinci tura yükseldi