Türk dram filmlerinden biri olan Ben Babayım, seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dram severlerin ilgisini çeken yapım, oyuncu kadrosu ve konusu ile isminden söz ettiriyor. Peki Ben Babayım vizyon tarihi ne zaman? Konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Ben Babayım Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Ben Babayim

Ben Babayım filminin vizyon tarihi netlik kazandı. Film, 23 Ağustos tarihinde vizyona girecek. Bu tarihten itibaren Ben Babayım filmi sinemada izlenebilecek.

Ben Babayım Film Konusu Nedir?

Ailesi ile beraber Şanlıurfa’da yaşayan Mahmut, başarılı bir demirci ustası olarak bilinir. Oğlu Yusuf ise artık evlenme çağına gelmiştir. Uzun zamandır gönlünü kaptırdığı komşu kızını istemeye karar verirler. Ailelerin anlaşması sonucunda düğün gününe karar verilir. Fakat düğün günü herkesin yaşamının değişeceği bir olay yaşanır. Düğün gecesinde maganda süsü verilerek Yusuf öldürülür. Polis olay yerini inceler ve kameralara bakar. Ama Yusuf’a kimin ateş ettiği bulunamaz. Yaşanan bu kötü olay, Mahmut ve ailesi için büyük bir yıkımdır. Yaşamlarına devam etmekte zorlanırlar. Mahmut’un eski asker arkadaşının ısrarı üzerine İstanbul’a taşınmaya karar verirler. Ayrıca Mahmut’un asker arkadaşı artık eskisi gibi değildir. Pek çok kirli işe bulaşmıştır. İstanbul’a geldiklerinden bu yana her işleri ters giden Mahmut ve ailesi, dürüstlükten şaşmadan yaşadıkları zorlukların üstesinden gelip yaşama tutunmaya çalışır.

Ben Babayım Film Oyuncuları Kimler?

Ben Babayım adlı filmin yönetmen koltuğunda Murat Uygur var. Filmin senaristi ise Abdullah Aslan. Filmin öne çıkan oyuncuları arasında Levent Çakır, Metin Keçeci, Abdullah Aslan yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi