Genel

Bein Sport TV’ nin Rizeli Spikeri Okancı Muğla’ ya yerleşti

Süper lig ve 1.lig yayıncı kuruluşunun Rizeli Spikeri Ali Okancı ailevi koşullardan dolayı İstanbul’ dan ayrılarak Muğla’ nın Merkez ilçesi Menteşe’ ye yerleşti.

Abone Ol

Haber: Faik BAKOĞLU

Spor ve maç spikerliğine TV8, TRT ve eski ismi LİG TV olan Bein Sport TV kanallarında birçok başarılara imza atarak çeşitli ödüller ve plaketler alan meslektaş arkadaşımız Ali Okancı, İstanbul’ dan Muğla’ ya taşımasına karşın haftada en az 3 gün mensubu olduğu kanal adına maçları canlı olarak ekranlarda kendine has üslubuyla anlatmaya devam ediyor.

 Bein Sport TV’ in en çok izlenen ve dinlenen spikeri ve Rizeli hemşerimiz Ali Okancı, Rize’ deki hemşerilerine dost ve arkadaşlarına ve Rize Gazeteciler Derneği Başkanı ve Rize Zümrüt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Faik Bakoğlu aracılığıyla kucak dolusu selamlarını göndermeyi ihmal etmedi.

Duayen maç spikeri Ali Okancı, Çaykur Rizespor maçlarını anlatırken de ayrı bir sevinç, mutluluk ve heyecan duyduğunu sözlerine ekledi. Güzide ülkemiz Turizmdeki gerçek başkenti Muğla’ ya yerleşen değerli hemşerimiz Ali Okancı’ yı tebrik ediyor ve yeni yaşamında da başta sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz.