Şehit Nevzat Kaya İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katılan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, öğrencilerle sohbet etti. Karne takdiminin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Pekmezci, yarıyıl tatillerini verimli bir şekilde geçirmeleri için tavsiyelerde bulundu.

Törene, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Başkan Pekmezci, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Bugün karnelerinizi almanın heyecanını yaşıyorsunuz. Karnelerinizdeki notlar, sizin bir dönem boyunca neler yaptığınızın göstergesidir. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum, çalışmaya devam etmelerini diliyorum. Başarısız olan öğrencilerimizi de üzülmemelerini, daha çok çalışmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Yarıyıl tatilinizi verimli bir şekilde geçirin. Kitap okuyun, spor yapın, ailenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirin. Yeni döneme daha iyi hazırlanın." dedi.

420963721_757708493053981_6225046418669524010_n

Vali Eldivan da yaptığı konuşmada, öğrencilere yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu. Vali Eldivan, "Bugün karnelerinizi aldınız. Karnelerinizdeki notlar, sizin bir dönem boyunca neler yaptığınızın göstergesidir. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum, çalışmaya devam etmelerini diliyorum. Başarısız olan öğrencilerimizi de üzülmemelerini, daha çok çalışmaları gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Yarıyıl tatilinizi verimli bir şekilde geçirin. Kitap okuyun, spor yapın, ailenizle ve arkadaşlarınızla vakit geçirin. Yeni döneme daha iyi hazırlanın." diye konuştu.

Tören, öğrencilerin karnelerini almasıyla sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ