Bölgesel

Bayburt'ta BAYGÜKAB Toplantısı: Yerel Yönetimler Katı Atık Tesisleri İçin Yeni Dönem Başladı

BAYGÜKAB Yeni Yönetimini Belirledi: Başkan Mete Memiş Başkanlık Koltuğunda

Abone Ol

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (BAYGÜKAB), 2024 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı'nı Bayburt'ta gerçekleştirdi. Toplantıda, yapılacak çalışmalar ve yeni yönetim belirlendi.

Belediye Başkanı Mete Memiş'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ve Gümüşhane ilçe ve belde belediye başkanları da katılım gösterdi.

Yapılan görüşmeler sonucunda, Belediye Başkanı Mete Memiş, Birlik Başkanı olarak seçildi. Başkan Memiş'e, birinci başkan vekilliği görevi Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer'e, ikinci başkan vekilliği ise Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz'a verildi.

Katip üyeliklere Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ile Arpalı Belediye Başkanı Nahit Binbir seçilirken, encümen üyeliklerine ise Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Bayburt İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Köprücü, Bayburt Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Köse, Aydıntepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Zengin ve Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Tayfun Babur seçildi.

Toplantıda diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı bildirildi.