Genel

Bayburt Valisi Eldivan, "Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi" Paneline Katıldı

Abone Ol

Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan Bölge Müdürlüğü ve Bayburt Valiliği işbirliğiyle düzenlenen "Filistin Mücadelesinde Türkiye’nin Kamu Diplomasisi" konulu panele katıldı.

Panelde, Vali Eldivan, Türkiye'nin tarih boyunca olduğu gibi günümüzde de mazlumların yanında durmaya devam ettiğini vurgulayarak, Türk milletinin Kudüs ve Filistin davasına olan bağlılığını dile getirdi. Vali Eldivan, "Geçmişte olduğu gibi bugün de zalimin karşısında duran ve her koşulda mazluma kucak açan Aziz Türk Milleti, Filistin halkının yanında durmaya devam etmektedir" dedi.

Türkiye'nin insani yardım alanında da önemli bir duruş sergilediğine dikkat çeken Vali Eldivan, "7 Ekim’den bu yana Gazze ve Batı Şeria'da Filistin halkına büyük yardımlar sağlanmıştır. Türkiye, bu davasının savunucusu olmaya devam ediyor ve Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz bırakmıyor" şeklinde konuştu.

Program, panelistlerin bilgilendirme sunumlarının ardından Grup Yürüyüş’ün birbirinden güzel ezgileriyle sona erdi. Etkinlik, katılımcılara Filistin meselesine yönelik derinlemesine bir bakış açısı sunarak, Türkiye'nin bu konudaki tutumunu bir kez daha pekiştirdi.