Bölgesel

Bayburt Sağlık Sempozyumu Başladı: "Yaşlı Sağlığı ve Yapay Zeka" Temasıyla Açıldı

Bayburt'ta "Yaşlı Sağlığı ve Yapay Zeka" Temalı Sağlık Sempozyumu Başladı

Abone Ol

Bayburt Üniversitesi tarafından düzenlenen "1. Bayburt Sağlık Sempozyumu," "Yaşlı Sağlığı ve Yapay Zeka" konulu açılış oturumu ile kapılarını açtı. Sempozyum, Bayburt Üniversitesi Prof. Gökhan Budak Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın seslendirilmesiyle başladı. Açılış konuşmaları sırasında Bayburt Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş, Bayburt'un ve Bayburt Üniversitesi'nin bu önemli sempozyuma ev sahipliği yapmasının gurur verici olduğunu belirtti. Başkan Memiş, sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Açılışın ardından Bayburt İl Sağlık Müdürü İlker Hancı, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Canpolat ve Prof. Dr. Murat Korkmaz, konuyla ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

Programa Belediye Başkanı Mete Memiş, kurum müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sempozyumun, yaşlı sağlığı ve yapay zeka konularında önemli tartışmalara ve bilgi paylaşımına olanak sağlaması bekleniyor.