Bayburt, Türkiye Bilek Güreşi Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi ve Belediyemiz Başaran Bilek Güreşi Kulübü Başkanı İsmet Çakal, Kulüp Antrenörü Dünya Şampiyonu Sporcu Tuncay Başaran ve kulüp yöneticisi Zafer Saka, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi ziyaret etti.

27 Şubat- 3 Mart 2024 tarihleri arasında Samsun'da gerçekleşecek olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri hakkında Başkan Pekmezci'ye bilgi veren misafirler, destekleri için teşekkür ettiler.

Başkan Pekmezci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporculara başarılar diledi. Pekmezci, "Bayburt Belediyesi olarak sporun her alanında desteğimizi sürdürüyoruz. Bilek güreşi de bu alanların başında geliyor. Sporcularımız, katıldıkları müsabakalarda önemli başarılar elde ediyor. Bu başarıların devamı için her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Sporcular Samsun'da Türk Bayrağını Dalgalandırmak İstiyor

Ziyarette konuşan Türkiye Bilek Güreşi Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi İsmet Çakal, Samsun'daki müsabakalara 10 sporcuyla katılacaklarını söyledi. Çakal, "Sporcularımız, Samsun'da Türk Bayrağını dalgalandırmak için ellerinden geleni yapacaklar. Onların bu başarısına inanıyoruz." dedi.

Belediyemiz Başaran Bilek Güreşi Kulübü Antrenörü Dünya Şampiyonu Sporcu Tuncay Başaran da, sporcuların Samsun'daki müsabakalara iyi hazırlandıklarını belirterek, "Sporcularımız, Samsun'da da önemli başarılar elde edecekler. Bu konuda kendilerine güveniyorum." dedi.

Editör: EDİTÖR - 3