Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, En Mutlu Köy yerleşkesinde çalışan özel bireylerden Burak Öksüz’e unutulmaz bir doğum günü sürprizi gerçekleştirdi. En Mutlu Köy’de düzenlenen etkinlikte, Başkan Kaya, Burak’ın doğum gününü kutladı ve diğer çalışanlara Trabzonspor forması hediye etti.

Ortahisar Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylerin iş hayatına kazandırılması ve rehabilitasyon süreçlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan En Mutlu Köy, bu özel günde büyük bir mutluluğa sahne oldu. İçerisinde tekstil, dokuma, ahşap atölyeleri, seralar ve tavuk çiftliği bulunan yerleşkede, Başkan Kaya ve ekibi Burak Öksüz’ün doğum gününü kutlamak üzere bir araya geldi.

Başkan Kaya, Burak Öksüz’ün doğum gününü unutmadığını belirterek, “En Mutlu Köy yerleşkemizdeyiz. Bugün 12 Ağustos, özel bir gün. Burak kardeşimizin doğum günü. Biz de başkan yardımcılarımızla bir fırsat oluşturarak Burak kardeşimizi doğum gününde yalnız bırakmadık. Burak’ın yeni yaşını kutluyor, ona sağlıklı bir ömür diliyoruz. Burada 19 özel gereksinimli kardeşimiz, üretimin bir parçası halinde, oyuncaktan dokuma ve ahşap ürünlere, sebze ve yumurtaya kadar birçok ürünün üretimini gerçekleştiriyor. Onlarla çalışmaktan ötürü çok mutlu olduğumuzu ifade ediyorum. Kardeşlerimizin her birine Trabzonspor’umuzun formalarını hediye ettik. İnşallah birlikte maçlara da katılıp şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.

Doğum günü kutlamasının ardından Başkan Kaya, En Mutlu Köy yerleşkesindeki personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik, hem Burak Öksüz hem de diğer çalışanlar için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi