Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Dernekpazarı teşkilatı ve mahalle başkanları ile istişare toplantısında bulundu. Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık ile AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Akgül’ün hazır bulunduğu buluşmada Başkan Genç’e ilçeye verdiği desteklerden ötürü teşekkür ettiler. Dernekpazarı’nda birinci uğrak yerinin ilçe teşkilatı olduğunun altını çizen Başkan Genç, “Burası bizim yuvamız. Biz teşkilatçılığı Cumhurbaşkanımızdan öğrendik. Teşkilat olmasa hiçbir şey olmaz. Yoğun bir seçim dönemini geride bıraktık. Bu süreçte emek veren, gayret gösteren, Dernekpazarı’mızdaki bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Dernekpazarı’mızda başkanımızla yola devam etmek için bir gayreti ortaya koydunuz. Dernekpazarı, Büyükşehir Belediyemizin Trabzon'da en çok oy alan ilçelerimizin başında geliyor. Üçüncü sırada. Bu işin öncülüğünü yaptınız. Ahmet Metin Genç’i seçtirmek için gayret ettiniz ve çok da güzel bir oy ortaya çıktı” diye konuştu.

GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ

Başkan Genç, geleceğe dair bir projeksiyon ortaya koyulması gerektiğini belirterek, “Biz bu milletin kendi içinden çıkan, iradeyi temsil eden bir dava anlayışına sahibiz. Milletin kendi iradesidir Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Türk milleti bu çağda ayağa kalkmıştır. Üzerinde bir sorumluluk vardır. O sorumluluğu yerine getirmek için Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir yolculuğa çıkmıştır. Allah İslam'ın bayraktarlığını da bu millete nasip etti. Dolayısıyla her zamankinden daha fazla güçlü olmak zorundayız. AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın derdi bir seçim kazanmak ya da kaybetmek değildir. Bu yürüyüştür” şeklinde konuştu. 

EKONOMİ MAZERET DEĞİL

İlçeyle ilgili bütün meseleleri yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Genç, “Şu anda burayla ilgili dönüşüm projesi konusu var. Hepsini birer birer takip edeceğiz. Bunun dışında Büyükşehir Belediyemizden beklenen yol, asfalt ve beton talebi var. Su ve kanalizasyon işlerimiz var. Belediyecilik anlamında üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Ondan emin olun. Ekonomik sıkıntıları mazeret olarak görmüyoruz. Koşturacağız, çalışacağız ve kaynak üreteceğiz. Dernekpazarı’mızda ne sözler konuşmuşsak takipçisi olacağız. Hizmet yolculuğuna çıktık, sürekli bir istişare halinde olacağız” ifadelerini kullandı.

BİZE GÜÇ VERİYORSUNUZ

Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, birlikte güzel hizmetler yapacaklarını söyleyerek, “Sizin desteğiniz bize güç verecek inşallah. Birlikte güzel hizmetler edebileceğimize inancımız tam. İki aydır çalışıyoruz, desteğinizi görüyoruz. Sizi arkamızda güç olarak da hissediyoruz. Bu konuda özellikle teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı. AK Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Abdullah Akgül ise, “Dernekpazarı her zaman olduğu gibi hem partisinin hem partili belediye başkanlarının yanında. Biz teşkilatlar olarak burada bazı sıkıntılar yaşıyoruz. O yüzden desteklerinizi bekliyoruz. Teşkilattan gelen bir başkan olarak bizim ve teşkilatımıza sahip çıkmanızı sizden önemle rica ediyorum” şeklinde konuştu.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN BİRİMİ 

Kaynak: HABER MERKEZİ