Bölgesel

Başkan Adem Çelebi'den Eğitim Alanına Destek: Oltu’daki İki Okulun Bahçesi Yenileniyor

Başkan Adem Çelebi'den Okullara Destek: Ortak Bahçe Yenileniyor

Abone Ol

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Oltu Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi ve Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Her iki okulun ortak kullandığı bina bahçesinde yapılacak olan zemin yenileme çalışmaları öncesinde incelemelerde bulunan Başkan Çelebi, okul yetkilileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Adem Çelebi, eğitim ve gençlere olan desteğini bir kez daha vurgulayarak, "Çocukları ve gençleri çok önemsiyorum. Geleceğimizi çok güzel inşa etmek istiyorsak, onları mutlu etmemiz ve düzgün bireyler olarak yetiştirmemiz gerekiyor" dedi. Eğitimin önemine değinen Çelebi, Oltu Belediyesi'nin bu konuda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini belirtti. "Belediye olarak sosyal alan oluşturma noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılacak zemin yenileme çalışmalarıyla, iki okulun öğrencileri için daha güvenli ve kullanışlı bir bahçe alanı oluşturulması hedefleniyor. Oltu Belediyesi’nin desteklediği bu projeyle, öğrencilerin eğitim ortamları iyileştirilirken sosyal faaliyetler için de daha uygun alanlar yaratılacak.

Oltu Belediyesi, gençlere yönelik sosyal alanların geliştirilmesi ve eğitime destek çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.