Sevilen dizi "Bahar", yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yapılan son açıklamalara göre, diziye altı yeni oyuncu katılacak ve Evren ile Çağla'nın hikayeleri yeni karakterlerle daha da renklenecek. Dizinin yayın tarihinin de açıklanmasıyla birlikte, izleyiciler yeni bölümleri iple çekiyor. "Bahar"ın yeni sezonu, şimdiden sosyal medyada ve dizi forumlarında en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

0X0 6 Yeni Oyuncu Katiliyor Bahar Dizisi Icin Yayin Tarihi Ortaya Cikti Bahar Evren Ve Caglanin Yanina 1723147279994

Bahar dizisi, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Yapımcılar, yeni sezonun hazırlıklarını sürdürürken 6 yeni oyuncunun dizi kadrosuna katılacağı iddiaları büyük ilgi çekti.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

MF Yapım imzalı dizinin yeni sezon hazırlıkları son hızla devam ediyor. Ayça Üzüm ve ekibi tarafından kaleme alınan "Bahar" dizisi, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğinde 20 Ağustos'tan sonra yeniden sete çıkacak. Yeni sezon için oyuncu görüşmeleri de devam ediyor.

YENİ KARAKTERLER VE HİKAYELER

Dizinin ikinci sezonuna altı yeni karakter katılacak. Peran Vakfı'na başhekim olarak dahil olacak Süreyya karakteri, sağ kolu ve asistanı Ergün ile birlikte diziye renk katacak. Ayrıca Devrim Kabacaoğlu'nun canlandırdığı Uğur'un babası Habip, Evren'in (Buğra Gülsoy) manevi oğlu Cem, Peran Vakfı'nın kantininde çalışan Kiraz ve Çağla'nın (Elit Andaç Çam) arkadaşı Zuhal da yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak.0X0 6 Yeni Oyuncu Katiliyor Bahar Dizisi Icin Yayin Tarihi Ortaya Cikti Bahar Evren Ve Caglanin Yanina 1723147279994 (1)

"Bahar" dizisi, yeni sezonunda da izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Yeni karakterlerin ve hikayelerin katılmasıyla birlikte heyecan dolu anlar yaşanacak. 17 Eylül'de ekranlarda olacak olan "Bahar" dizisinin ikinci sezonunu kaçırmamak için takviminize not etmeyi unutmayın.

Kaynak: Haber Merkezi