Show TV'de izleyici ile buluşan "Bahar" dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Önceki bölümde Rengin, Bahar'a Parla hakkında gerçekleri açıklamaya karar vermişken, Timur'un bu duruma müdahale edip edemeyeceği merak konusu oldu. Bahar'ın Timur ile evliliğinin geleceği de izleyiciler tarafından sorgulanıyor. "Bahar" dizisinin yeni bölümünde izleyicileri hangi gelişmelerin beklediği, yayınlanan fragman ile gözler önüne seriliyor.

BAHAR 12. BÖLÜM FRAGMANI

Bahar dizisinin 12. yeni bölümü, umut ve yeniden başlangıçların mümkün olduğunu gösteren hikayesiyle 7 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

BAHAR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Show TV'nin sevilen dizisi "Bahar"ın 11. bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Bahar, Timur ve Rengin ile kritik bir yüzleşme gerçekleştiriyor. Bu yüzleşmenin ardından yeni bir hayat kurma planları yaparken, Peran Vakfı Hastanesi'nin gönüllü çalışmalarına katılıyor. Hastane ekibi, Şavklı Köyü'nde düzenlenen gönüllü çalışmalara katılarak köyde unutulmaz bir gün geçiriyor ve pek çok sürprizle karşılaşıyor. Diğer yandan, Timur ile arasını düzeltmek isteyen Bahar'a Rengin engel olmaya çalışıyor ve onun için farklı planlar peşinde.

Kaynak: Haber Merkezi