Genel

Ayazın Sonu Güneş Hangi Kanalda Ne Zaman Oynuyor, ayazın sonu güneş 21. bölüm özeti

Ayazın Sonu Güneş 21. bölümü 19 ağustos pazartesi Kanal D ekranında.

Abone Ol

Ayazın Sonu Güneş 21. Bölüm Özeti

Ayaz, Güneş’i ilk kez baş başa kalacakları bir yere götürür. Herkesten ve her şeyden uzakta sadece birbirlerini düşünecekleri bir gün geçireceklerdir. Her an birbirlerine daha fazla çekilen ikilinin aşkı doruklara ulaşır.

Havadaki aşk kokusu Melih’ten gelecek bir sürpriz ile Esra’ya da ulaşır. Yağmur’u kaybetmek istemeyen Murat ise tercihini yapmıştır. Ziya ve Biricik, ellerinde tatlı ile gelinlerini ve ailesini tanımaya geleceklerdir. Bu sırada evde hazırlık yapan Gülden, eve dönen Erdal ile daha fazla sorun yaşamak istememektedir.

Erdal, Hüsniye ile olanlardan dolayı pişmandır fakat bu durum Hüsniye’yi hırslandırır. Erdal, farkında olmadan Hüsniye’nin eline bir fırsat vermiştir. Holdingde gerilim çanları çalmaktadır. İşinin başına dönen Kerim, Okan ile bir yüzleşme yaşar.

Planının işe yaradığını düşünen Aynur mutludur. Fakat Ufuk başa dönmek zorunda kaldığı için öfkelidir. Birlikte vakit geçirmek isteyen Kerim ve Esra’yı kötü bir sürpriz karşılayacaktır.

Birand Tunca’nın Ayaz, Hira Koyuncuoğlu’nun da Güneş karakterine hayat verdiği dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu, Bülent Fil gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, genç yetenekleri ile de göz dolduruyor. Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel’in kadroda yer aldığı dizi, hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Ayazın Sonu Güneş, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.00’de Kanal D’de…

Yayın Tarihi: 19 Ağustos Pazartesi/ 2024

Yayın Saati: 16.00