Artvin Valisi Dr. Turan Ergün, göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında çeşitli isimleri makamında kabul etti.

Vali Ergün, ilk olarak Ardahan 25. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu ile Artvin Garnizon Komutanı P. Alb. M. Kelami Kablay’ı ağırladı. Askeri heyetle yapılan görüşmede, bölgedeki güvenlik ve asayiş konuları ele alındı.

Ziyaretler kapsamında Vali Ergün, fotoğraf sanatçıları Mehmet Aslan ve Murat Bakmaz ile de bir araya gelerek, sanatın bölgeye katkıları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şeref Öngüner, Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Yıldız ve Seyitler Köyü Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Deniz Bucak da ziyaret edilerek, esnafın sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşmeler yapıldı.

Son olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Ergün, siyasi görüşmelerin yanı sıra toplumsal projeler üzerinde de durdu.

Ziyaretler, Vali Dr. Turan Ergün’ün bölgeye olan duyarlılığını ve işbirliğine açık tutumunu bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: Haber Merkezi