Bölgesel

Artvin Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'nde Işın Karaca Rüzgarı!

Artvin'de Sanat ve Kültür Rüzgarı: Işın Karaca'ya Boğa Heykeli Hediye Edildi

Abone Ol

Artvin Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin ikinci gününde sahne alan Işın Karaca, muhteşem performansıyla izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yağmurlu hava koşullarına rağmen alanı terk etmeyen binlerce vatandaş, konser boyunca Karaca'nın sevilen şarkılarına eşlik etti.

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, sahnede Işın Karaca’ya festivalin ve şehrin simgesi olan boğa heykelini hediye etti. Başkan Erdem, konser sonrasında yaptığı konuşmada, sanat ve kültüre olan büyük destekleri için tüm katılımcılara minnettarlığını dile getirdi ve herkese iyi eğlenceler diledi.

Konserin ardından, Belediye Başkanı Erdem’in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Yağmura rağmen alanı terk etmeyen tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederiz. Gösterdiğiniz sevgi ve ilgi bizi mutlu ediyor,” ifadeleri yer aldı.

Festival, sanat ve kültür etkinlikleriyle dolu programıyla devam ederken, katılımcılar eğlenceli ve dolu dolu bir hafta geçirmeye devam ediyor. T.C. Artvin Belediye Başkanlığı, tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet ediyor.