Arhavi Belediyesi tarafından hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen toplu bayramlaşma etkinliği yoğun ilgi gördü. İlçe protokolünün de katıldığı etkinlikte vatandaşlar bir araya gelerek bayram coşkusunu yaşadı.

Etkinlik, Belediye Başkanı Turgay Ataselim'in açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren önemli günler olduğunu vurgulayan Başkan Ataselim, "Bugün burada bir araya gelerek bayramlaşmanın sevincini yaşıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla kurbanlarımızı pişirip vatandaşlarımıza ikram ettik. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Başkan Ataselim, konuşmasında Filistin'de yaşanan soykırıma da değinerek, "Ancak bir yanımız sevinçli bir yanımız buruk. Bayramı layığıyla kutlayamayan Filistinli kardeşlerimizin acısını da yüreğimizde taşıyoruz. Dünyanın gözü önünde öldürülen çocuklar, kadınlar ve yaşlılar içimizdeki acının adıdır. Bu soykırım artık son bulsun istiyoruz ve şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında kesilen kurbanların etleri pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. Vatandaşlar, kurulan stantlarda et kavurmalarının tadına bakarak keyifli vakit geçirdi.

Toplu bayramlaşma etkinliği, vatandaşların coşkulu katılımıyla sona erdi.

Editör: HABER MERKEZİ