2023-2024 Yılında Çayeli’nde faaliyete başlayan Akademik Kampüs Özel Öğretim kursu ilk yılında tercih yapan öğrencilerin %71'ini çeşitli fakültelere yerleştirerek büyük bir başarı elde etti.

Akademik Kampüs Rehberlik departmanından yapılan açıklamaya;

“Akademik Kampüs Kursu olarak, öğrencilere yönelik yaptığımız çalışmalarda onları merkeze alıyor, hedeflerine ulaşmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlü kadromuzla ve rehberlik çalışmalarımızla çok yönlü olarak öğrenciyi destekliyoruz. Öğrencilerin bilişsel ve sosyal gelişimleri için idari kadromuz, öğretmenlerimiz, rehberlik servisimiz ve velilerimiz ile iş birliği içerisinde bireysel öğrenme planlarımızı oluşturuyoruz. Dönem içerisinde uyguladığımız randevu sistemiyle öğrencilerimizi haftalık takip ederek velilerimizi bilgilendiriyor, edindiğimiz bilgiler ışığında öğrencinin çalışmalarına yön vermesi için rehberlik servisimiz kontrolünde görüşmeler gerçekleştiriyoruz” denildi.

Açıklamada; “Alanında uzman kadromuz öğrencilerle sınava yönelik çalışmalarına devam ederken, her konudan sonra yapılan konu tarama testi sınavı sonrası eksikler belirlenip soru çözümleri üzerinden öğrencilere dersin öğretmeni ile birebir konuyu tekrar etme fırsatı sunup eksik kazanıma göre ödevlendirme yapıyoruz. Aynı zamanda gece modu uygulamamızla öğrencilere ders çalışabilecekleri ortamı sunuyor ve branş hocalarımızın da desteğiyle soru çözümleri yaparak öğrencilerimizin öğrenmelerine katkıda bulunuyoruz”

Dönem içerisinde yaptığımız her denemeden sonra deneme analizi yapıp deneme görüşmeleri gerçekleştiriyor, öğrencinin gelişim düzeyine göre program oluşturuyoruz denilen açıklamada; “Her biri birbirinden değerli olan öğrencilerimize sınava yönelik kaygı, motivasyon ve mesleki yönlendirme seminerleri yaparak bu sürece nasıl adapte olmalarını gerektiği konusunda onları desteklemeyi de ihmal etmiyoruz. Yıl boyunca devam eden hummalı çalışmalarımız; öğrenci veli ve öğretmenlerimizin gayretleri ile yukarıdaki tablo ortaya çıkmıştır Emeği geçen tüm Paydaşlarımıza tebrik ve teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde açıklamada bulunuldu.

Muhabir: REYHANE YAZICI TÜYLÜOĞLU