Siyaset

Ak Parti Rize İl Başkanı Katmer Çayeli’nde köy ziyareti yaptı

Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer köy ziyaretleri kapsamında Çayeli ilçesinde Şirinköy köyünü vatandaşlarla bir araya geldi.

Abone Ol

Ak Parti Rize İl Başkanı Katmer, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayeli İlçe Başkanı Abdüllatif Kömürcü, Rize İl Genel Meclis Üyesi Musa Çağıran ile birlikte Çayeli'ne bağlı Şirinköy Köyünde Muhtar Hikmet Özdemir’in davetine icabet ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi.

Köy halkının sorunları ile görüş önerilerini dinleyen Başkan Katmer; “Vatandaşımızın önerileri bizim için önemlidir. Bizler sizlere gelip, sizlerin fikirlerini dinlemeye çalışıyoruz. AK Parti Rize’de fabrika ayarlarına dönmüştür. Tekrar Sineyi millete dönüyoruz Rize’deki Kuvayi milliyeyi başlatıyoruz. Tek hedefimiz var küstürdüğümüz vatandaşla tekrar barışmak helalleşmektir. Parti binamızda haftada bir gün kalıyorum. Diğer günler halkın içinde sizlerin arasında oluyorum. Sizlerin sorunları bizim sorunumuzdur. Çözümü için yardımcı olacağız” dedi.

Köylüler tarafından hazırlanan yemek ikramından sonra vatandaşlarlalar Başkan Katmer ile fotoğraf çektirdikten sonra program sona erdi.