Bölgesel

Adnan Menderes Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Başladı

Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Caddesi’nde Yenileme Çalışmaları Hız Kazandı

Abone Ol

Adnan Menderes Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başlamak üzere iş makineleri sahaya indirildi. Çalışmalar kapsamında kısa sürede yıpranan ana arter ve caddelerde yenileme işlemleri gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, asfalt çalışmalarının hız kazanacağını belirterek, Belediye Şirket Müdürü Celal Yılmaz ile birlikte asfalt yapılacak caddeyi ziyaret etti. Başkan Özdemir, sahada Sevk ve İdare Amiri İbrahim Tekgöz’den bilgi alarak sürecin koordinasyonunu yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında Başkan Özdemir, mahalledeki çocuklarla yakından ilgilendi ve onlara çeşitli hediyeler takdim ederek gönüllerini kazandı. Çocukların sıcak ilgisi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, onların geleceğimizin teminatı olduğuna vurgu yaptı.

Özdemir ayrıca, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekibine ilçeye gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür etti. "Başkan Sekmen’in katkılarıyla ilçemizdeki mahallelerimizde ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde asfalt çalışmalarımız hız kesmeden sürecek," dedi.

Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla, Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan Caddesi’nin daha konforlu ve güvenli hale gelmesi hedefleniyor. Vatandaşların memnuniyetini artırmayı amaçlayan bu projeyle ilçenin altyapısı da güçlendirilmiş olacak.