Genel

Acun Ilıcalı gözünü kararttı, efsane 3'lüyü Survivor'a getirdi... Peki, kimlerin yerine geldiler ve kimler diskalifiye..

Milyonların ilgi ile izlediği Survivor All Star yarışmasında son yaşanan büyük kavgadan sonra radikal kararlar alındı ve adaya 3 yeni isim getirildi. Daha önce yarıştıkları sezonlarda efsane olan isimlerin duyurulması ile birlikte heyecan artarken Survivor zorluk derecesini de bir tık artırmış oldu. İşte hem yarışmacıları hem de izleyicileri heyecanlandıran efsane 3'lünün Survivor'a dönüş ayrıntıları...

Abone Ol

Survivor heyecanı devam ederken yeni bir soluk olarak eski şampiyonların yeniden katılması izleyiciye Survivor yeniden başlıyor dedirtti. Heyecan dolu bir rekabetin olduğu ve gerilimin bir an bile düşmediği Survivor All Star yarışmasına eski efsanelerin katılması ile yeni bir sürece girilmiş oldu. Acun Ilıcalı'nın hem yarışmacıları hem de izleyicileri heyecanlandırdığı isimler olan Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe dün Dominik’e gittiler. İşte ayrıntıları...

Survivor All Star'da konseyde yaşanan Nefise, Aleyna ve Nagihan kavgası yarışmaya damga vurdu. Acun Ilıcalı’nın Nagihan Karadere'ye sert uyarıda bulunduğu görüldü. Yaşanan gerginlik Ilıcalı'yı sinirlendirdi.

Her gün yeni bir olay yaşanan yarışmada heyecan günden güne artarken yeni bir gelişme yaşandı. TV100'ün haberine göre, Survivor’da All Star’da dengeleri değiştirecek üç isim adaya uçtu.

ÜÇ İSİM ADAYA GİTTİ

Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe Dominik’e gitmek için İstanbul’dan yola çıktılar.

Son bölümlerde oldukça çekişmeli geçen yarışmada hiç düşmeyen tansiyon ve sakatlıklar nedeniyle değişikliğe gidileceği öğrenildi.