Genel

4 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu 4 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 4 Ekim: Kim Elendi, Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta’da Haftanın Kazananı Belli Oldu!

Abone Ol

Gelinim Mutfakta’da Haftanın Kazananı Belli Oldu!
Kanal D’nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, 4 Ekim Cuma günü haftanın finaliyle izleyicilerin karşısına çıktı. Haftanın en yüksek puanını alan gelin, 10 altın bileziği kazanarak büyük bir mutluluk yaşadı. Günün kazananı ise çeyrek altını kaptı. Peki, 4 Ekim’de Gelinim Mutfakta yarışmasından kim elendi? İşte tüm merak edilenler...

Haftanın Yarışmacıları Kıyasıya Mücadele Etti

Gelinim Mutfakta yarışmasında, 30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma arasında yarışan dört gelin, hem günün hem de haftanın en iyisi olabilmek için kıyasıya rekabet etti. Final günü ise yarışmacılar Pofuduk Pasta yaparak hünerlerini sergiledi. Gün sonunda en yüksek puanı alan gelin çeyrek altının sahibi olurken, haftanın en iyisi ise 10 altın bileziği kazandı.

Kim Elendi, Kim Birinci Oldu?

4 Ekim Cuma günü gerçekleşen haftanın finalinde, en yüksek puanları toplayan gelin birinci olurken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi yarışmaya veda etti. Haftanın sonunda çeyrek altını kazanan gelin günü birincilikle tamamladı. Aynı zamanda, beş gün boyunca en yüksek puanı toplayarak 10 altın bileziği koluna takan gelin ise tüm rakiplerini geride bıraktı. Ancak, 5 günlük maratonda en düşük puanları alan gelin ve kayınvalidesi ise yarışmadan elendi.

4 Ekim Puan Durumu

Haftanın finalinde dört yarışmacının topladığı puanlar şu şekildeydi:

Gelinim Mutfakta Ezgi –
Gelinim Mutfakta Nur –
Gelinim Mutfakta Aysun –
Gelinim Mutfakta Birben –

Gelinim Mutfakta 5 Günlük Toplam Puan Durumu:

  • Ezgi –

  • Nur –

  • Aysun –

  • Birben –

Yarışmacıların haftalık puan durumu ve kazananların açıklanmasıyla birlikte Gelinim Mutfakta’nın 4 Ekim finali büyük bir heyecanla sona erdi.