Bölgesel

3. Borçka Tiyatro Festivali'nde Tiyatro Step ile Duyguların Zirveye Ulaştığı Bir Gece

3. Borçka Tiyatro Festivali'nde Tiyatro Step'in Duygusal Performansı, İzleyicileri Büyüledi: Dinsizler Köyünde Geçen Unutulmaz Bir Hikaye

Abone Ol

18 Ekim Cuma akşamı saat 19.30'da, Acarlar Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen 3. Borçka Tiyatro Festivali kapsamında Tiyatro Step'in etkileyici oyunu sahnelendi.

Dinsizlerin yaşadığı bir köyde geçen bu büyüleyici hikâyede, yaşlı bir fırıncının mirasını yeğenine bırakırken koyduğu şartla başlayan olaylar, izleyicilere derin bir duygusal deneyim sundu. Yoksullara ekmek dağıtma şartını öğrenen köylüler, her gün fırının yolunu tutarak sıradışı bir olaylar silsilesine yol açtılar. Köye gelen bir ermişin hikâyeye dahil olması, genç fırıncının köpeğiyle kurduğu bağ ve ermişin ölümüyle birlikte köpeğin kutsallaşması, olayların içinden çıkılmaz bir hâl almasına neden oldu.

Borçka Belediyesi, Bu muhteşem performansta emeği geçen Tiyatro Step ekibine yürekten teşekkür ediyoruz. Sanatsever Borçkalılar olarak bir araya gelip tiyatronun tadını çıkarma fırsatı bulduk. Sanatı ilçemizde yaşatmaya ve paylaşmaya devam edeceğiz. Daha nice etkinliklerde buluşmak dileğiyle ifadelerini kullandı.