Genel

24 Ekim Perşembe Günü Hangi Diziler var?

Diziler bu akşam var mı? 24 Ekim Perşembe diziler var mı? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Diziler bu akşam var mı? 24 Ekim Perşembe diziler var mı? İşte detaylar...

Abone Ol

Diziler bu akşam var mı? 24 Ekim Perşembe diziler var mı? soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ankara TUSAŞ'taki terör saldırısı sonrasında Çarşamba akşamı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmamıştı. Peki, Diziler bu akşam var mı? 24 Ekim Perşembe diziler var mı? Bu akşam İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda, Siyah Kalp yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte detaylar...

DİZİLER BU AKŞAM VAR MI?

Perşembe günleri ekrana gelen İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Siyah Kalp dizileri bu akşam yani 24 Ekim Perşembe günü yeni bölümleriyle yayınlanmayacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizilerin yayınlanmamasının nedeni reklam gelirinin düşüklüğü. Bölüm başı maliyeti karşılayacak reklam toplanamadığı için tekrar yayınlar yapılacak.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM İZLE

Dilber ve Piraye'nin karşılaşması ikisinin arasında soğuk rüzgarın yeniden esmesine neden olur. Cihan ve arkadaşlarının sabıka kayıtlarını öğrenen Mahun bu durumdan çok rahatsız olur. Azem'in ve Dilber'in Nehir'in düğününe sürpriz katılımı geceye damgasını vurur. Düğünde Azem'in kızıyla göz göze geldiği an patlayan, silahlar her şeyi bölecektir.

SİYAH KALP SON BÖLÜM İZLE

Sevilay ve Cihan'ın evlendiğini gören Nuh ve Melek bir kez daha hayal kırıklığına uğrar. Cihan kendini Melek'e açıklamaya fırsat ararken Sevilay, Hikmet tarafından tehdit edilir. Nuh her ne kadar Sevilay'ı anlamaya çalışsa da, duyacakları ona acı verecektir. Samet ikizleri konaktan uzak tutmaya kararlıdır. İyice köşeye sıkışan Sumru bu durumu engellemeye çalışır. Çünkü Şansalanlar'la karşı karşıya gelecek olan Melek ve Nuh her an Sumru'nun sırrını açık edebilirler. Sumru her ne kadar bunu önlemeye çalışsa da engel olamayacağı durumlar hem onu hem de Melek ile Nuh'u çıkmaza sokacaktır.

HUDUTSUZ SEVDA SON BÖLÜM İZLE

Fikret, Dursun'un beklenmedik ölümüyle ilgili ağır suçlamalarla karşı karşıya kalırken, Zeynep ve Halil İbrahim arasında tansiyon giderek yükselir. Didem ve Kaan, Zeynep ve Halil İbrahim’i birbirinden ayırmak için gizli bir iş birliği yapar. Bu sırada İskender, kayıp paralarının izini sürmeye devam eder ve büyük bir hamleye hazırlanır.