Genel

24 Ekim Hudutsuz Sevda yeni bölüm bu akşam var mı?

Hudutsuz Sevda yeni bölüm bu akşam var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölüm yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda neden yok? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Hudutsuz Sevda yeni bölüm bu akşam var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölüm yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda neden yok? İşte detaylar...

Abone Ol

Hudutsuz Sevda yeni bölüm bu akşam var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölüm yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda neden yok? soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ankara TUSAŞ'taki terör saldırısı sonrasında Çarşamba akşamı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmamıştı. Peki, Hudutsuz Sevda yeni bölüm bu akşam var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölüm yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda neden yok? İşte detaylar...

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

Hudutsuz Sevda dizisi bu akşam tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

HUDUTSUZ SEVDA NEDEN YOK?

Perşembe günleri ekrana gelen İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Siyah Kalp dizileri bu akşam yani 24 Ekim Perşembe günü yeni bölümleriyle yayınlanmayacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizilerin yayınlanmamasının nedeni reklam gelirinin düşüklüğü. Bölüm başı maliyeti karşılayacak reklam toplanamadığı için tekrar yayınlar yapılacak.

HUDUTSUZ SEVDA SON BÖLÜM İZLE

Fikret, Dursun'un beklenmedik ölümüyle ilgili ağır suçlamalarla karşı karşıya kalırken, Zeynep ve Halil İbrahim arasında tansiyon giderek yükselir. Didem ve Kaan, Zeynep ve Halil İbrahim’i birbirinden ayırmak için gizli bir iş birliği yapar. Bu sırada İskender, kayıp paralarının izini sürmeye devam eder ve büyük bir hamleye hazırlanır.