Genel

20 bin öğretmen ataması: Mülakat sonuçları açıklandı mı?

2024 yılı için gerçekleştirilen 20 bin öğretmen ataması kapsamında mülakatlar başladı. Öğretmen adayları, "Öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun cevabını merakla bekliyor. 2024 yılına ait 20 bin öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı mı... Sonuçlar ne zaman belli olacak..

Abone Ol

ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI VE MÜLAKAT SÜRECİ

20 Mayıs'ta başlayan öğretmen ataması başvuruları 31 Mayıs'ta tamamlandı. 1 Temmuz'da ise 20 bin öğretmen için sözlü sınavlar, yani mülakatlar başladı. Mülakata katılan adaylar, mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 yılı 20 bin öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak?

ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında yapılan sözlü sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılacak resmi duyurular sonrasında sonuçlar haberimize eklenecektir. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının ağustos ayı ortasına kadar ilan edilmesi bekleniyor.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK

Sözlü sınav sonuçları, tüm adayların sınav süreçleri tamamlandıktan sonra ilan edilecek. Adaylar, sonuçlarını kişisel e-Devlet hesapları üzerinden kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebileceklerdir. Sözlü sınavda 60 ve üzeri puan alan adaylar başarılı sayılacaktır. 

SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN