Genel

2 Kasım bugün ATV'de hangi dizi ve filmler var? 2 EKİM ATV YAYIN AKIŞI | ATV CANLI İZLE

Türkiye'nin en büyük TV kanallarından biri olan ATV'de bugün hangi dizi ve programlar var? ATV'de bu akşam neler var? 2 Kasım ATV yayın akışı! Dizi tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "2 Kasım ATV yayın akışı! Bugün ATV'de hangi programlar ve diziler var? Aldatmak bu akşam var mı yok mu?" sorularını soruyor.

Abone Ol

Türkiye'nin en büyük TV kanallarından biri olan ATV'de bugün hangi dizi ve programlar var? ATV'de bu akşam neler var? 2 Kasım ATV yayın akışı! Dizi tutkunları başta olmak üzere birçok vatandaş arama motoruna, "2 Kasım ATV yayın akışı! Bugün ATV'de hangi programlar ve diziler var? Aldatmak bu akşam var mı yok mu?" sorularını soruyor.

ATV GÜNDÜZ KUŞAĞI

Güne enerjik bir giriş yapmak isteyen izleyiciler ATV ekranlarında buluşacak. Saatler 06:00'ı gösterdiğiinde "Bir Küçük Gün Işığı" ekranlara gelecek. Bu dizinin hemen ardından ise "Kahvaltı Haberleri" ekranlara gelecek. Kahvaltı Haberleri'nin hemen ardından "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ekranlara gelecek. Saatler 14:00'ı gösterdiğinde "Mutfak Bahane" ekrana gelecek. Mutfak Bahane'den hemen sonra ise Esra Erol'da ekrana gelecek.

ATV AKŞAM KUŞAĞI

Türkiye gündemini takip etmek isteyen vatandaşlar ATV ekranlarına kilitlenecek. Saatler 19:00 gösterdiğinde atv Ana Haber bülteni ekranlara gelecek. Haber bültenin hemen ardından ise sevilen dizi "Aldatmak" ekranlara gelecek.

2 KASIM ATV YAYIN AKIŞI

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 atv Gün Ortası

14:00 Mutfak Bahane

16:00 Esra Erol'da

19:00 atv Ana Haber

20:00 Aldatmak

00:20 Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru

01:20 Ateş Kuşları

03:50 Mutfak Bahane

05:50 Cennetin Gözyaşları