Genel

11 Ağustos Kim Elendi Masterchef 2024? Masterchef İlk Elenen

Yeni sezona tam gaz başlanan Masterchef Türkiye yarışında senenin ilk elemesi yapıldı. Danilo, Mehmet ve Somer şefler yarışmaya veda edecek ilk ismi açıkladı. Ana kadroya adını yazdıran yarışmasının hüzünlü vedası herkesi üzdü. İşte Masterchef ilk elenen yarışmacı 2024..

Abone Ol

Milyonlarca izleyicinin takip ettiği Masterchef Türkiye yarışında nefesler tutuldu. 11 Ağustos Pazar akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca mavi ve kırmızı takım olarak mücadele eden yarışmacılar arasında bir kişi yılın ilk elenen ismi oldu. Serhat, Beyza, Muratcan, Ayşe, Deniz, Çağlar ve Nigar’ın düellosu ardından kim elendi Masterchef 2024 belli oldu. İşte Masterchef ilk elenen yarışmacı 2024..

11 AĞUSTOS KİM ELENDİ MASTERCHEF 2024

İzleyicilerin merak ettiği 11 Ağustos Masterchef elenen kişi sorusunun yanıtı SERHAT oldu. Deniz ile düello yapan Serhat, “Geldiğim günden beri herkese yardımcı olmaya çalışırken kendimi de unuttum. Mutluyum ama şef. İçime sinmemişti, öyle bir tabak önünüze koymak istememiştim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Tabağı çıkartmak için hareket ederken lezzeti birazcık geride bıraktım. Benim için erken bir veda. Birazcık daha ilerlemek isterdim. Öğreneceğim çok şey vardı. Önlüğü bırakmak istemedim, tekrardan başa dönmek istedim” dedi.

MASTERCHEF İLK ELENEN YARIŞMACI 2024

Yepyeni bir sezona başlayan Masterchef 2024 yarışmasında ilk elenen isim Serhat oldu. İlk etapta Kastamonu siyez unundan yaratıcı tabaklar yapan yarışmacılar arasında gecenin en iyisi Muratcan oldu. Ardından Çağlar ve Nigar elemeden kurtuldu. Ayşe, Serhat, Beyza ve Deniz elenmemek için Mehmet şefin tabağını yaptı. Mehmet şefin tabağına en yakın tabağı çıkaran yarışmacı Beyza oldu.