İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank ve Ziraat Duyurdu! Tek Kuruş Faiz Ödemeden Kredi Alın!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz artışını sürdürürken vatandaşların kullandığı ihtiyaç kredisi faiz oranları da yükseliyor. Acil paraya sıkışan nakit ihtiyacı olan milyonlarca kişi ise faizsiz kredi desteği arıyor içine girdi. Bankalardan sürpriz haber son dakika olarak duyuruldu. Acil paraya ihtiyacı olan ve hızlı kredi kullanmak isteyenlere faizsiz kredi veren bankalar belli oldu. Mayıs 2024 faizsiz kredi veren bankalar listesi ve başvuru detayları haberimizde…

Türkiye’deki enflasyon nedeniyle Merkez Bankası faiz artışı kararlarına devam ediyor. Enflasyonun düşürülmesi için faiz artışı yapılırken bir yandan da bankaların kredi faiz oranları yükseliyor. Öyle ki ihtiyaç kredisi faiz oranları %6’ya kadar çıkmış durumda. Bu da zaten ekonomik kriz sürecinde kemer sıkma politikasına giden vatandaşların işini daha da zorlaştırıyor. 100.000 TL kredi çeken bir vatandaş toplam 170.000 TL geri ödeme yapmak zorunda kalırken aylık taksit miktarı ise 11.000 TL’nin üstüne çıkıyor. Çok acil nakit paraya ihtiyacı olanlar ise faizsiz kredi veren bankaları merak ediyor. Bir çok banka yeni müşterilerine özel olarak faizsiz kredi kampanyaları yapıyor. Bugün de yeni faizsiz kredi fırsatları duyuruldu. İş Bankası, garanti, Akbank ve ziraat Bankası tek kuruş faiz ödemeden kredi veriyor. 10.000 TL ile 25.000 TL arasında değişen yeni faizsiz kredi fırsatları haberimizde…

MAYIS 2024 FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR

Sıfır faizli kredi fırsatlarını değerlendirmek isteyenler için mayıs ayında faizsiz kredi veren bankalar listesi belli oldu. Bankalarda faizler sıfırlanırken miktarlar ise bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. Faizsiz kredi veren bankalar listesi şu şekilde:

Akbank: yeni müşterilere özel 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi.

enpara.com: Yeni müşterilere özel 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi.

Türkiye İş Bankası: yeni müşterilere özel 25.000 TL’ye kadar faizsiz kredi.

Garanti bankası: yeni müşterilere özel 20.000 TL’ye kadar faizsiz kredi.

FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI NELER? BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Faizsiz kredi fırsatlarından faydalanmak isteyenler için başvuru şartları da belli oldu. Faizsiz kredi başvuruları için 18 yaşından büyük olmak düzenli gelire sahip olmak ve faizsiz kredi veren bankanın yeni müşterisi olmak gerekiyor. Bu şartlara uygun olanlar mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru yapabiliyor.

Faizsiz kredi kampanyaları Mayıs ayı için geçerli. Bu kampanyalardan faydalanmak isteyenlerin en geç 31 Mayıs tarihine kadar başvuru işlemlerini bankaların mobil uygulamaları üzerinden yapmaları gerekiyor.