Yeşil beyazlılar galip gelmesi durumunda 3. Lige çıkmayı garantileyeceği maç öncesi çalışmalarını tamamladı. Önceki haftayı BAY olarak geçiren Çayelispor Serhat Ardahanspor maçına galibiyet parolası ile çıkacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı; 30 yıllık profesyonel lig hasretini sonlandırmak için hafta boyunca takımı Ardahan maçına hem taktiksel hem de mental olarak hazırladıklarını belirtti.

İlçede 30 yıllık bir özlemi son vermek için sona geldiklerini belirten Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı; “ çok zor karşılaşmalardan geçerek bu güne geldik. Ligin son iki kritik maçına çıkacağız. Burada bize çok daha sakin kalmak ve itidalli olmak düşüyor ve bizde bunun bilincindeyiz. Çıktığımız her maça maç maç bakarak geldik. Kazanma alışkanlığımızı devam ettireceğiz. Serhat Ardahanspor maçına da bu şekilde bakıyoruz. Önemli bir 90 dakikaya çıkacağız ve kazanıp seyircimiz önünde 3. Lige çıkmak istiyoruz. Allah’ın izniyle biz takım olarak buna hazırız.” şeklinde açıklamada yaptı.

55 puanda bulunan Çayelispor en yakın rakibi 50 puanda yer alan 1926 Bulancakspor ile şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Çayelispor geçtiğimiz haftayı BAY geçirdi. Bulancakspor ise sahasında Rize Özel İdarespor’u 4-1 mağlup etti. Çayelispor evinde Serhat Ardahanspor’u yenmesi durumunda Bulancakspor’un kazanıp kaybetmesine bakmadan son maç öncesi şampiyonluğunu ilan ederek TFF 3. Lig’e yükselecek.